Azi, 30.05.2018, am fost vizitati la Muzeul Suporterilor Iasi de Paul Costas, fost component al echipei de fotbal Politehnica Iasi! Va multumim si Respect!!!

Azi, 29.05.2018, am fost vizitati la Muzeul Suporterilor Iasi de catre elevii Scolii Gimnaziale Gh. I Bratianu Iasi, elevii au fost insotiti de doamna profesoara de sport Lungu Cristina (fosta componenta a echipei de volei feminin Penicilina Iasi)! Va multumim.

————————————————————————————————————————————————————

Azi, 27.05.2018, am fost vizitati la Muzeul Suporterilor Iasi, de fostul jucator al Politehnica Iasi, Constantin Ticu Sofian. Am depanat amintiri, iar cele 3 ore petrecute impreuna au fost prea scurte pentru amintirile fostului jucator. Iti multumim pentru tot si Respect!

————————————————————————————————————————————————————

Si a fost si marea deschidere. Multumim fiecarui vizitator in parte. Frati zimbristi, copii, adulti, bunici, ieseni, constanteni si toti care ati fost prezenti. Va asteptam si in zilele urmatoare pentru a vizita pana pe 10 Iunie 2018 primul muzeu al suporterilor din Romania!

————————————————————————————————————————————————————

Asociatia Suporterilor Socios Iasi va invita sa vizitati primul Muzeul al Suporterilor din Romania, in totalitate dedicat sportului din judetul Iasi. Expozitia va putea fi vizualizata in perioada 19 Mai – 10 Iunie.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina noastra de facebook (link), in cadrul evenimentul special creat (link).

————————————————————————————————————————————————————

Pentru realizarea acestui obiectiv, Asociatia Suporterilor Socios Iasi va avea un parteneriat pe durata nedeterminata cu Alexandru Catalin, unul dintre colectionarii de materiale sportive legate de orasul si judetul Iasi.

Muzeul Suporterilor Iasi va oferi publicului vizitator prilejul de a vedea diverse obiecte care au apartinut unor sportivi ieseni care au practicat sport la diverse cluburi din orasul Iasi, programe meci, bilete meci, fanioane, fulare suporteri, insigne, cupe, medalii, afise, steaguri, stegulete, foto si alte materiale ce evidentiaza activitatea sportiva la nivel local de-a lungul timpului.


Ne dorim ca toti oamenii care vor intra in acest muzeu sa-si aduca aminte de sportivii ieseni. Chiar daca nu traverseaza o perioada prea fericita- din contra, au disparut cluburi de mare traditie, iar altele se zbat intr-o crunta mediocrirate- sportul iesean isi mentine cota de interes, publicul tinand aproape de fenomen.

Am purtat discutii despre ideea infiintarii unui Muzeu al Suporterilor Ieseni cu suporterii echipelor de club din Iasi, fosti sportivi, antrenori, conducatori de cluburi. Cu totii au cazut de acord ca acest oras merita un asemenea muzeu. Speram sa reusim…