Pentru a deveni membru, te rog citeste Statutul ASSI si completeaza formularul de inscriere. Cererea ta va fi apoi supusa spre aprobare membrilor fondatori.

Activitatea ASSI se bazeaza pe o totala transparenta si fiecare membru, fondator sau cotizant, are acces permanent la datele financiare si contabile ale asociatiei.

Alaturandu-te noua vei avea ocazia sa participi si sa contribui la dezvoltarea proiectelor de lunga durata pe care le-am inceput.

Orice membru are dreptul sa propuna idei pentru noile actiuni, idei ce vor fi discutate in comitetul director, exact cum prevede Statutul Asociatiei.

 

Valoare cotizatiei este de 20 Lei pe luna care va fi depusa in contul ASSI deschis la Banca Transilvania, RO80BTRLRONCRT0399916801, cu specificatia Cotizatie <Membru Cotizant> luna ian, feb, etc.

Dupa ce ai citit statutul, te rugam sa salvezi cererea de inscriere si acordul privind datele cu caracter personal, sa le completezi si semnezi fizic si sa le scanezi.

Te rugam sa le transmiti apoi prin email la bogdant@sociosiasi.ro

Documente necesare:

Statut: https://drive.google.com/open?id=1NNbgRq6xSWP_bf5efIjLl2oXFAE1hSQc

Cerere adeziune membri: https://drive.google.com/open?id=1gAXlINl28W3nhX0wDynG601WpzLq1T27

Declaratia privind acordul prelucrarii datelor cu caracter personal: https://drive.google.com/open?id=1ijW8NUxbWKKtIpaDPyTS7FzIEZCxIY6J